psychologieprokaždého.cz show

psychologieprokaždého.cz

Summary: Psychologie, osobní rozvoj, business a management pohledem zkušených expertů z University of Applied Management a jejich cenných hostů.

Join Now to Subscribe to this Podcast
  • Visit Website
  • RSS
  • Artist: psychologieprokaždého.cz
  • Copyright: © University of Applied Management Inc. 2018

Podcasts:

 Beata Vinklárková | Jak uplatnit manažerské principy v korporaci | File Type: audio/mpeg | Duration: 26:28

Jak je to s uplatňováním manažerských principů ve veřejnoprávním sektoru? Jaké je být úřednicí a zároveň šéfovou v korporátu? Jak vést lidi v korporaci k měřitelným výsledkům? Co jí dal manažerský výcvik a jak se to daří uplatňovat v praxi? Dnešním hostem je vedoucí odboru krajského úřadu Beata Vinklárková, která se aktuálně vzdělává v manažerském programu ANTARES na essential college. Časová osa: 1:11 Představení hosta4:11  Přínosy manažerského výcviku Antares8:12 Problém v soukromé sféře a jak zvládnout denní vytížení a operativu11:20 Úředník nebo šéfová? Jak vést lidi v korporaci k výsledku?14:10 Co předcházelo zavedení kontroly výsledku v úřadě16:35 Vyžadování měřitelných výsledků18:30 Co je náplní úřadu a kdy je třeba zapojit empatii vůči klientům21:46 Jak uplatnit manažerské principy ve striktním prostředí24:53 Závěrečné sdílení Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Lucie Libovická a Daniela Kolomazníková | Essential mastermind | File Type: audio/mpeg | Duration: 32:10

Hosté podcastu Ryba smrdí od hlavy Daniela Kolomazníková a Lucie Libovická se znají už pěkných pár let. Lucie kdysi hledala byznysového mentora a po několika nevydařených zkouškách našla Danielu. Sedly si pracovně i lidsky. Od června roku 2020 založily firmu Expertní board 21 s.r.o., v rámci které pořádají mastermindová setkání v Brně a Praze. Časová osa: 0:35 Představení hostů2:53 Co je to mastermind, v čem spočívá jeho pestrost a nejčastější dotaz6:58 Kde všude se úspěšný CEO inspiruje9:32 Mastermind jako jedna z nejvyšších forem vzdělávání 10:07 Je vhodné si zřizovat mastermind sám?11:43 Kdo je to mentor, organizační struktura a závazek před skupinou13:58 Je pro mě mastermind vhodný?15:01 Rozdíl mezi networkingem a mastermindem, nejčastější obava16:10 Kdo většinou do mastermindu jde18:47 Kritéria pro výběr 20:24 Jaké jsou mastermindové skupiny? Kdo a jak zjistí, že mi skupina (ne)sedne? 25:14 Essential mastermind28:47 Váháte? Mastermind si můžete vyzkoušet31:15 Závěrečné sdílení Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Beata Vinklárková | O přenesení principů fungování firmy na veřejnoprávní korporaci | File Type: audio/mpeg | Duration: 43:08

Lze principy, kterými se řídí firma, přenést na fungování veřejnoprávní korporace? A jak se změna legislativy a politické garnitury projevuje na jejím fungování? Cílem firmy je zisk, co je cílem veřejnoprávní korporace? Jak přimět úředníky, aby neztráceli entuziasmus v práci? Dnešním hostem je vedoucí odboru krajského úřadu Beata Vinklárková. Časová osa: 01:17 Představení Beaty Vinklárkové04:27 Hlavní rozdíly mezi komerční firmou a veřejnoprávní korporací07:47 Rozdíl mezi vnímáním úředníků veřejností a tím, co je skutečnost12:24 Jak neztrácet entuziasmus v práci ve veřejnoprávní korporaci14:23 Profesní období před započetím studia v programu ANTARES18:26 Srovnání období před vstupem do ANTARESU se současností22:08 Hlavní motiv pro vstup do programu26:19 Kým je teď oproti tomu, kým byla před nástupem do studia29:00 Co bylo v rámci programu nejjednodušší31:54 Co bylo v rámci programu nejtěžší34:50 Zpětná vazba na změny od podřízených38:28 Zpětná vazba na změny od nadřízených42:17 Poselství zájemcům o osobnostní rozvoj a studium Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Vladimír Reiff | Jak vést firmy od vědomostí k dovednostem | File Type: audio/mpeg | Duration: 23:27

S jakým nejčastějším problémem se Vladimír Reiff jako manažer setkává? Jaké výhody přináší dlouhodobé vzdělávání oproti krátkodobým kurzům a naopak? Jaké výzvy Vladimíra Reiffa potkaly při přechodu z obchodnické role do manažerské? Proč se firmám nedaří aplikovat poznatky z firemních školení do praxe? Škodí firmě více nedostatečná kompetence jejích pracovníků či nesprávně nastavený systém? Dnešním hostem podcastu Ryba Smrdí od Hlavy je Vladimír Reiff, konzultant v oblasti obchodu a řízení obchodu. Časová osa: 0:00 Úvod0:51 Představení Vladimíra Reiffa1:42 Co vnímá Vladimír Reiff v roli manažera jako to nejobtížnější?5:00 Krátkodobý kurz vs. dlouhodobý vzdělávací program7:08 Manažerský přístup k nekompetentnosti v týmu9:29 Důležitost funkčního systému11:46 Která z rolí je pro Vladimíra Reiffa nejvýznamnější?13:07 Manažerská zodpovědnost za trenérskou roli14:24 V čem je pro Vladimíra Reiffa jiné být trenérem lidí?17:38 Jak firmám pomoci od vědomostí k dovednostem?19:10 Jak reagovat na námitky při zavádění systému ve firmě?20:22 Poselství Vladimíra Reiffa dalším generacím20:56 Slovo závěrem Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Jan Panuš | Podle svých cílů si volím role, do kterých vstupuji | File Type: audio/mpeg | Duration: 42:04

Které kompetence jsou nezbytné pro úspěšného obchodníka? Jak podávat ten nejlepší výkon? Jak vision board ovlivňuje každodenní chování svého tvůrce? V čem spočívá největší přínos CRM pro obchodníka? Odkud brát tu správnou motivaci k dosahování svých cílů? Dnešním hostem podcastu Ryba Smrdí od Hlavy je Jan Panuš, obchodní konzultant ze společnosti Raynet. Časová osa: 2:30 Jak se stát excelentním obchodníkem?3:15 Co znamená být v souladu sám se sebou v roli obchodníka5:10 Které kompetence by obchodník nikdy neměl opomíjet7:02 Co Janu Panušovi dalo zkompetentnění v osobní rovině8:37 Co brzdí obchodníky v jejich profesním rozvoji?14:31 Jak si stanovit cíle a úspěšně za nimi jít27:07 Výzvy v každodenní praxi obchodníka30:26 CRM jako klíčový nástroj pro rozvoj obchodníka35:53 Přínos studia na essential college38:01 Jak se během studia zlepšily obchodní výsledky Jana Panuše40:19 Závěrečné sdílení Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Jan Klusák | Leadership je svatý grál, ke kterému chci dojít | File Type: audio/mpeg | Duration: 45:23

Jak do svého týmu přitáhnout ty správné lidi? Co stojí za úspěšným obchodním vztahem? Jak se efektivně rozhodovat v podnikání? Jaký je rozdíl mezi obchodníkem a business developerem? Jaká specifika obnáší práce ve finančním poradenství? Jak skutečně porozumět sám sobě, abychom dokázali porozumět druhým? Dnešním hostem podcastu Ryba Smrdí od Hlavy je Jan Klusák, majitel společnosti czech futral s.r.o. Časová osa: 01:12 Představení Jana Klusáka01:58 Jak vnímá roli obchodníka03:02 Obchodník vs. Business Developer08:22 Je Jan Klusák připravený na expanzi vlastní firmy?12:56 "Na co myslíte, to se stane"19:00 Vzkaz lidem, kteří "nemají čas"25:18 Co dělá Jan Klusák?31:02 O projektu Broker Trust35:18 Role studia na essential college v osobním rozvoji Jana Klusáka42:02 Myšlenka na závěr Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Daniela Kolomazníková | Kouč by měl dělat svou práci tak, aby jej klienti přestali potřebovat | File Type: audio/mpeg | Duration: 43:14

Jaká je úloha kouče? V čem spočívá rozdíl mezi koučem a mentorem? Jak by mělo vypadat zadání klienta, který kouče vyhledal? Kolik peněz stojí kvalitní koučing? Existuje maximální cena, kolik by měla stát hodina koučingu? Měl by každý mít svého kouče? Jaký vztah má vedoucí pracovník k roli kouče? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Daniela Kolomazníková, psycholožka a zakladatelka platformy Expertní Board 21. Časová osa 1:03 Představení Daniely Kolomazníkové2:17 O společnosti Coachville3:16 Kdo je podle Daniely Kolomazníkové kouč a kdo ne7:02 Co by měl kouč předávat koučovanému 8:21 Certifikace a standardy pro kompetentního kouče10:00 Co všechno by si měl kouč odžít, aby uměl opravdu pomáhat13:59 O nacházení oborových hranic kouče15:02 Může kompetentní kouč koučovat kohokoliv?17:36 Pojmenování hranic kouče i klienta20:01 Kdo je ideální klient kouče?23:42 Jak klient pozná, zdali je mu koučing stále přínosem?25:16 Kolik stojí ten nejkvalitnější koučing?26:58 Měl by mít každý svého kouče?31:33 Jak zajistit, aby byl klient spokojen a dostal, co potřebuje?33:47 Koučovací kompetence vedoucího pracovníka organizace35:34 Měl by lídr organizace zastávat i roli kouče?40:34 Buďte náročnými klienty!41:25 Závěr Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Michaela Varmužová | O finanční propasti, útěcích, závislostech až po nový začátek v podnikání | File Type: audio/mpeg | Duration: 34:23

Statisícové dluhy, časté střídání profesí a útěky od problémů nejen v partnerských vztazích. Co může tyto situace zapříčinit a jak pomohla Rekonstrukce identity a vzdělávání na essential college? O svůj příběh se v rámci našeho podcastu podělila Michaela Varmužová, obchodní konzultantka essential college. Časová osa 1:02 Představení Michaely Varmužové6:38 Vztah s gamblerem a první neúspěch v podnikání9:06 Víra ve spiritualitu a s ní spojené problémy12:35 Pomoc od rodičů se splácením půl milionového dluhu16:31 Zlom k současnosti19:23 Nástup na essential college a vstup do programu Rekonstrukce identity25:35 Kým je Michaela nyní?32:07 Poselství na závěr Jak se podařilo Michaele zachránit vztah se svojí dcerou? Co potřebují děti od svých rodičů a jak najít tu nejlepší cestu k vlastním potomkům? Poslechněte si rozhovor Michaely a Nikoly Varmužových, matky a dcery, které vědomě pečují o svůj vztah. Rozhovor najdete zde. Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Michaela a Nikola Varmužovy | Náš vztah se dostal na dno, pomohla až Rekonstrukce identity | File Type: audio/mpeg | Duration: 43:41

Co potřebují děti od svých rodičů a jak najít tu nejlepší cestu k vlastním potomkům? Právě na toto téma se zaměříme v novém dílu podcastu Ryba smrdí od hlavy. Naše pozvání přijaly Michaela a Nikola Varmužovy, matka s dcerou, které vědomě pečují o svůj vztah. Před rokem obě nastoupily do programu Rekonstrukce identity od essential college a od té doby se jejich vztah výrazně zlepšil. Časová osa 01:43 Představení Michaely Varmužové03:08 Představení Nikoly Varmužové04:15 Jaký byl vztah před tím, než o něj začaly pečovat: pohled dcery07:53 Jaký byl vztah před tím, než o něj začaly pečovat: pohled matky11: 37 O disciplíně a kázni. Co přesně potřebují naše děti?14:35 O neporozumění, které vyústilo předávkování extází 21:08 Snaha hledat útěchu ve spiritualitě  25:07 Začátek rozvoje jejich vztahu z pohledu dcery27:54 Začátek rozvoje jejich vztahu z pohledu matky31:05 O programu Rekonstrukce identity na essential college37:10 Kým jsou Michaela a Nikola dnes40:30 Závěrečné poselství Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Miroslav Zdražil | Dostal se na manažerský vrchol, následný sestup dolů bral jako úlevu | File Type: audio/mpeg | Duration: 25:14

Co když dojdeme až na manažerský vrchol? Kam jít dál? A jak naplno využít dlouholeté zkušenosti z manažerské pozice? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Miroslav Zdražil, který řídil a dostal do kondice miliardovou firmu. Tu po dvou letech manažerování opustil a nyní se chce pustit do toho, co jej láká. Časová osa 03:34 O závěrečné fázi ve firmě06:28 Bilancování a nadhled08:59 Kam se chce Miroslav Zdražil posunout dál?13:37 O odchodu z firmy a vysoké laťce18:14 O schopnosti vzdát se moci21:38 Kým se Miroslav Zdražil stal Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Martin Frank | O začátcích podnikání ve finanční sféře, o vedení lidí, a jak dobře proškolit tým | File Type: audio/mpeg | Duration: 31:20

Jak vést dobře tým a jak motivovat lidi k větším výkonům? Co vše je potřeba k podnikání ve finančním poradenství a jak to se změnilo za posledních patnáct let? Jakou šanci uspět ve světě byznysu má mladý muž těsně po maturitě? Hostem dnešního podcastu Ryba smrdí od hlavy je Martin Frank z Benefit investment. Časová osa 1:02 Představení hosta, jeho začátky v podnikání07:15 O studiích a svých snech o podnikání09:50 Jak se změnil obor, ve kterém Martin Frank dělá13:30 Jak vychovat finanční predátory16:10 Spolupráce s essential college, zlepšení vztahů v kolektivu21:35 O změnách legislativních podmínek23.57 Proč jsem rád v Benefity, společnost jako rodina29:09 Závěrečné poselství Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Tomáš Drahorád | O brzkém startu, vyhoření i novém začátku a sbírání zkušeností | File Type: audio/mpeg | Duration: 26:11

Co když nám podnikání přeroste přes hlavu? Jak čelit neustálému tlaku být co nejlepší a jak si nechat poradit od zkušenějších? Kam až člověk musí dojít, aby pochopil, co chce? Jak budovat vlastní značku a nehonit se jen za penězi a jak skloubit to, co jsme se naučili, s praxí? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Tomáš Drahorád, který se rozhodl jít na své podnikání jinak. ČASOVÁ OSA 0:06 Úvod, představení a přivítání hosta1:17 Tomáš Drahorád o své proměně, životním postoji a studiu na essential college.5:12 O začátku podnikání, jak je důležitá podpora rodiny? Vzory v rodičích.8:01 Jak může osmnáctiletý muž podnikat a co si z toho odnesl?10:12 Jak se může OSVČ rozvíjet a nebýt na to sám. Jak se nebát ptát?12:43 Když si Tomáš Drahorád uvědomil, že už to nedá a že musí něco změnit? Příchod depresí.14:28 Jak ovlivňují přepracovanost a vyčerpanost vztahy?16:13 Zkušenosti a obohacení z cest, procitnutí, nadhled.20:35 Nástup na essential college, pochopení své identity, zvědomění spirituální cesty a materiálního světa.23:24 Závěrečné poselství Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Dušan Trenčanský | Seberozvoj, budování vztahů s klienty i přeměna v lepšího obchodníka | File Type: audio/mpeg | Duration: 26:05

Lze v dnešní době, kdy je krize na trhu energetických komodit, vystupovat jako seriózní obchodník s energiemi? Jak pracovat s klienty? Co je vzájemná důvěra v obchodě a proč je tak důležité pěstovat vztahy v rámci pracovního nasazení? A jak rozpoznat podvodné nabídky? Dnešním hostem je Dušan Trenčanský ze společnosti Optimal Energy zabývající se optimalizací výdajů energie. Časová osa 0:06 - Úvod, představení hosta1:10 - Dušan Trenčanský o svém studiu na essential college zaměřeném na jednání a komunikaci v obchodě2:40 - O jeho osobním rozvoji a vztazích na škole mezi spolužáky i učiteli4:52 - O krizi Dušana Trenčanského, o změně, která nastala během studia, o důležitosti pojmenovávání9:30 - Co může člověku, který se pohybuje dvacet let v obchodě, přinést vzdělávání o obchodní psychologii? A jak reagovat na změny okolo?12:36 - Jak vnímat trendy a jít proti proudu?15:09 - Kým byl Dušan Trenčanský před studiem na essential college a kým je dnes?17:46 – Co je nejdůležitější v obchodě? Jak mít dobrý vztah se zákazníkem?19:22 - Zájem a péče o klienty, loajalita a dobré preference22:36 – Závěrečné poselství Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Zdeněk Ševčík | O marketingu, úspěšném budování organizace, hledání osobní i firemní identity a investicích do vzdělání | File Type: audio/mpeg | Duration: 49:40

Čím začíná a končí marketing? Co je tím nejdůležitějším prvkem byznysu ve firmě? Jak pracovat se zákazníkem? Proč i velcí hráči na trhu mají často problém s marketingovou strategií? Jakou hodnotu má investice do vzdělání? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Zdeněk Ševčík z firmy Key advantage s.r.o. Časová osa 0:08 Přivítání a uvedení hosta.0:19 Zdeněk Ševčík o sobě a své profesní historii.0:55 Kde se vzala touha dělat marketing? Začátky v Rádiu Krokodýl.3:24 První podnikání a práce obchodníka pro Centrum.cz.7:57 Role VIP obchodníka v Centrum.cz.11:35 Vytvoření nové vlastní podnikatelské aktivity – firma Key advantage.12:49 Co je zapotřebí vědět o marketingu pro úspěšné fungování firmy?17:21 Jak má marketingově přemýšlet živnostník?21:17 Jak získávat nadšené zákazníky? Strategie firmy Key advantage.25:40 Co dál s firmou Key advantage?29:04 Jak nabídnout zákazníkům spolu s produktem i příběh firmy? 33:19 Hodnocení vzdělávacího systému v rámci ČR i celé střední Evropy.38:41 O přístupu lidí ke vzdělání a potřebě individualizace výuky.41:51 O individuálním a kompetentním přístupu k zákazníkovi.44:50 Závěrečné poselství Zdeňka Ševčíka.48:33 Závěrečná douška Petra Pachera. Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

 Martin Doležal | O finančním poradenství, multi-level marketingu, vizích úspěchu i důležitosti aplikovaného vzdělávání | File Type: audio/mpeg | Duration: 43:15

Lze v rámci oboru finančního poradenství vybudovat i u nás firmu s miliardovým obratem? Jak si z dlouhodobého hlediska uchovat a rozvíjet svoje vize, sny a nadšení pro věc? Jaká je finanční gramotnost české společnosti? Co je to multi-level marketing a jakým způsobem tuto činnost ovlivňuje legislativní prostředí a regulace trhu? Je systematické vzdělávání podmínkou úspěchu? Jaké jsou nejdůležitější osobnostní předpoklady, vedoucí k profesnímu růstu? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Martin Doležal z firmy Prosperity Financial Services, a. s. Časová osa 0:08 – Úvod, představení a přivítání hosta.1:08 – Martin Doležal o sobě a svém profesním působení ve firmě Prosperity Financial Services, a. s.2:24 – O práci v předchozí firmě a o tom, že ryba skutečně smrdí od hlavy.3:54 – Nejdůležitější předpoklady pro profesní růst nejen v multi-level marketingu – smysl práce v oboru finančního poradenství.11:24 – Jak si dlouhodobě udržet a rozvíjet své vize, sny a cíle?12: 54 – Jak do plánů firmy Prosperity zasáhla pandemie koronaviru?15:21 – Kam dál?  O rozvoji v rámci jednotlivých regionů a dalších plánech na růst firmy.21:05 – Základní legislativní podmínky a osobnostní dispozice potřebné pro úspěch ve finančním poradenství. Začátky ve firmě Prosperity – adaptační systém pro nováčky.26:40 – Jak vypadá obvyklý pracovní týden ve firmě v rámci jednotlivých pozic?31:28 – Vzdělávání jako podmínka úspěšnosti ve finančně poradenském multi-levelu – geneze a vývoj spolupráce s Petrem Pacherem a UAM.39:28 – Reálné příjmy zapracovaného manažera ve firmě Prosperity.41:54 – Jak mají postupovat zájemci o práci?42:36 – Závěrečné poselství Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty. Začněte se rozvíjet ještě dnes! Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.

Comments

Login or signup comment.