Living the being show

Living the being

Summary: Starseeds, lightworkers, healers. You know that to return to full consciousness as divine beings, we need to allow our hearts to guide us again. We are here again to assist you in making this shift and to help you raise the vibration of your field, and that of humanity and Earth, and to awaken you to your true divine essence. 

Join Now to Subscribe to this Podcast

Podcasts:

 014 – Covid versnelt transformaties – Barbara De Koning | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:28:21

Een podcast over het verschil, tussen vorige week en deze week. Waarbij eerste alles stroomde en sprongen vooruit de normaal waren treedt nu de stroperigheid weer in. We hebben het met elkaar erover wat er gebeurt. Omdat het langer duurt gaat eenieder toch weer op zoek naar structuur en houvast. Hebben we binnen de crisis alweer nieuwe patronen gemaakt? De mens is weerbaar en superflexibel. Tegelijkertijd zijn we onwijs gebaad bij structuren.    Barbara is gewend om te schakelen in organisaties. Met gemak en eenvoud. Dat merk je ook in het gesprek. Snel schakelend en dynamisch. We komen uit op de kunst van het kunnen laten. Even laten en niet direct weer gaan plannen. Wat doe je dan wel en wat doe je niet? Hoe hou je de stroming erin en hoe blijf je in de voorwaartse beweging? Ik wens je veel luisterplezier.

 013 - mag het een beetje meer zijn - Christoph Van Doninck | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:31:22

Christoph vertelt vanuit zijn kot over zijn passie klantbeleving en dan specifiek in het face to face klantenmoment. Het moment dat je echt een klant voor jezelf hebt, en hoe je daar het verschil maakt. Christoph doet dat als spreker en als trainer.    Klantcontact begint vanuit een oprechte interesse - ik wil je oprecht leren kennen. Online is nu anders, het face 2 face contact wordt zeldzamer maar wel een moment om echt het verschil te maken. Hoe differentiëren we ons in deze tijd van maximaal online. Christoph neemt ons mee in zijn manier van kijken, letterlijk, hoe maak je digitaal oogcontact en hoe hij dat doet. Met volle aandacht.   Verder deelt Christoph wat deze tijd met hem doet, hij vertelt hoe hij de reis van FOMO naar JOMO heeft gemaakt. Van fear of missing out, naar de joy of missing out. Van bevriezing en angst naar ‘disconnecteren’ en dat bracht hem dichter bij zijn kern en zijn volle potentieel. Ik vind het zo’n fijne gedacht JOMO! Ik wens je veel plezier met het luisteren.

 012 - being accountable & crazy shit - Tom Moester | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:38:39

Hoe werk je online - Tom vertelt hoe hij al jaren remote werkt. Omdat hij al jaren vanaf Bali werkt met verschillende klanten over de hele wereld verandert de crisis voor hem niet zoveel. Remote werken is zijn natuurlijke habitat en hij heeft voorbeelden van hoe hij dat doet.   Tom benadrukt dat het gaat over accountable zijn. Zijn dagstart is daarbij essentieel: intenties, journaling en dankbaarheid zijn kernwoorden die hij dan noemt. Tom is ervan overtuigt dat zal blijken dat online werken veel productiever is.   Verder neemt Tom ons mee in de wereld van online marketing - specifiek op het gebied van Facebook advertising en messenger chat-bots. Tom vertelt beeldend over zijn specialistische kennis en licht een tipje van de sluier op over engagement en het hebben van gedigitaliseerde klantconversaties.   Tom behoort tot het selecte gezelschap dat hier zijn weg in weet. Ik raak er enthousiast van en zie ook mogelijkheden voor mijn eigen bedrijf. Crazy shit, zegt Tom. En eerlijk gezegd was ik mij er niet van bewust dat we al zo ver waren. Dat biedt voor iedereen mogelijkheden. 

 011 - happiness makes money - Paul Ter Wal | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:52:00

Hoe snel de wereld kan veranderen - Paul zat in Australië toen de eerste maatregelen in Nederland werden aangekondigd. De intake voor de podcast deed ik voordat de maatregelen half maart werden afgekondigd. Ineens hebben we een ander gesprek.   Paul zijn missie is bijdragen aan een gelukkige werkomgeving. Met zijn ervaring toont hij aan dat een betrokken personeelsbestand resulteert in laag ziekteverzuim en hoge productiviteit. Paul draait de aanpak van verzuim om, hij propageert dat het gaat om werkgeluk  en niet om ziekteverzuim.    Happiness makes money - een andere manier van omgaan met ziekteverzuim, vanuit het perspectief van bevlogenheid: met energie naar het werk en met meer energie thuiskomen.    Wat dragen medewerkers bij vanuit hun waarden. Bevlogenheid en waarden zijn belangrijk, en in deze tijdsgeest misschien wel meer dan ooit. In het gesprek met Paul bespreken we working happiness vanuit verschillende perspectieven en leggen we de link met het Corona virus.

 010 - de duidelijke blik van een achtjarige - Anne Reijnders | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:06:17

Even een ander geluid, namelijk die van onze dochter. Die stoere tante wilde na Floris natuurlijk ook wel. Een klein gesprek volgde over wat er allemaal niet leuk is. Duidelijk en eenvoudig, ik mis school, ook vanwege mijn vriendinnen en het is te druk.   O ja, en en passant vertelt ze mij ook nog even dat ik te druk ben. Het is zo'n lekker dier, ik geniet ervan om dit met haar te maken. Even het kleine contact, horen hoe het gaat.   Klein maar fijn en o zo duidelijk :)

 009 - op 't randje - Annelies Meijers | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:38:24

Een gesprek met Annelies Meijers, in vele systemen thuis. We raken samen de randen van het nu, zowel richting toekomst als richting verleden. Het gesprek dwarrelt aangenaam en onderzoekend door verschillende onderwerpen. We hebben het over de roots van Annelies en hoe ze daar weer naar teruggetrokken is. Net in deze tijd van exponentiële ontwikkelingen biedt haar dat comfort. Verder staan we een tijd stil bij holding space, een favoriet onderwerp. De grootste verademing was misschien wel het gesprek over lucht, ademhalen en de functie van de longen. We kwamen op een hoger trillingsniveau toen we het daar samen over hadden. Samen leggen we inzichten naast elkaar, zonder ze te versmelten. Een soort van pitstop met de vraag, wat heb jij al ontdekt en wat heb ik al ontdekt. Een podcast met verschillende gezichten en onderwerpen. In een relaxte setting van een glimlach en het met elkaar maken van doorkijkjes naar de toekomst.

 009 - op 't randje - Annelies Meijers | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:38:24

Een gesprek met Annelies Meijers, in vele systemen thuis. We raken samen de randen van het nu, zowel richting toekomst als richting verleden. Het gesprek dwarrelt aangenaam en onderzoekend door verschillende onderwerpen. We hebben het over de roots van Annelies en hoe ze daar weer naar teruggetrokken is. Net in deze tijd van exponentiële ontwikkelingen biedt haar dat comfort.   Verder staan we een tijd stil bij holding space, een favoriet onderwerp. De grootste verademing was misschien wel het gesprek over lucht, ademhalen en de functie van de longen. We kwamen op een hoger trillingsniveau toen we het daar samen over hadden. Samen leggen we inzichten naast elkaar, zonder ze te versmelten. Een soort van pitstop met de vraag, wat heb jij al ontdekt en wat heb ik al ontdekt. Een podcast met verschillende gezichten en onderwerpen. In een relaxte setting van een glimlach en het met elkaar maken van doorkijkjes naar de toekomst.

 008 - liefde is leven - Nicole Smet | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:55:02

Waar gaat het eigenlijk echt over? Over liefde is leven en ook een beetje kwispelen.   Een podcast over de liefde, leven, dood en geboorte. Samen met Nicole verken ik de emotie van nu en wat dit vraagt. Emotie als onderwerp, wat vertel je wel en wat niet - welke woorden gebruik je om je emoties onder woorden te brengen. Het is nog niet zo makkelijk om over emoties te spreken zoals liefde, leven en de dood. En al helemaal niet als je net als wij volslagen vreemden van elkaar bent. Welke vragen stel ik wel en welke stel ik niet? Nicole deelt haar zielenroerselen, in woorden en in stilten. Soms voel ik mij een voyeur in het hart van Nicole. Durf ik verder met haar de verbinding aan te gaan, en zo verdieping aan te brengen in het gesprek.   En is het vaag - ja kei vaag! Nicole spreekt over naar binnen gaan bij jezelf, over langs de dood gaan en zo ook gedwongen te worden om bezig te gaan met transformatie. Zodat je als mens je boosheid, woede en schrik kan toelaten en dat ook weer een plek kan geven. Ik vind het onwijs cool dat ze zo haar hart en gevoel blootgeeft aan de microfoon. Een stem in mij zegt dat ik deze podcast zelf ook nog een paar keer ga luisteren. Helemaal omdat ik na vier keer luisteren weer nieuwe dingen hoor. Eerlijk: het vraagt ook wat van je geduld. 55 minuten keihard soft!

 007 - We zijn net mensen - Robert Lodiers | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:20:43

En na dit alles, als het voorbij is, wat gebeurt er dan. Ja tuurlijk gaat het dan over zingeving en over purpose. En het zal ook gaan ook over realiteitszin. Waarbij het de vraag is of we gaan leren van onze eigen fouten. We zijn immers net mensen.    Robert geeft een nuchtere en recht door zee inkijk in de uitdagingen van deze tijd. Hij doet mij beseffen dat we plotsklaps in zoveel meer rollen actief zijn (geworden). Echtgenoot, vader, leraar en ondernemer. Hij schakelt moeiteloos tussen deze rollen en vertelt zijn beleving van de plotselinge schakeling naar online en op ons zelf zijn.    Zijn vermogen vanuit zijn kwaliteit van executive searcher maakt dat hij net anders naar mensen kijkt. Hij ervaart meer kwetsbaarheid en openheid. Dat komt ook doordat er meer filters zijn weggevallen. Verder gaan we in op wat moeten we verwachten en tegelijkertijd dat het de economie één ding is. Maar dat het ook gaat om eenieders persoonlijke eigenwaarde. Na de zoveelste Netflix film ben je dat ook wel een beetje zat. Mensen willen vooral van betekenis zijn. 

 006 - hoe kan ik anderen helpen - Hans Veenman | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:19:23

Wat gaan en wat kunnen we doen vanuit onze kwaliteiten en ons hart   Hopelijk gaan we het meer hebben over het werken vanuit je hart en vanuit je eigen zoektocht verbinding maken met de ander. Hans deelt zijn trigger om meer vanuit het hart te werken. Een belangrijk persoonlijk moment in zijn leven, wat ook is vastgelegd in het boek Purpose. In dat boek beschrijven meer mensen hun beslissende momenten in hun leven. Hans maakte een andere keuze en vertelt het kippenvel moment wat dat oplevert.    Hans deelt in openheid zijn verhaal. Waar we beginnen met Hans zijn realiteit van nu, een lege opdrachtenportefeuille komen positieve onderwerpen aan de orde als voorbeeldgedrag, verbinding maken vanuit je hart en chopsticks als dirigentenstokjes.    Hans hoopt dat het Nu bijdraagt aan meer echtheid, meer openheid en meer verbinding. Meer uitkijken naar elkaar en zorgen voor elkaar. Een beweging die al gaande was en zich nu openlijker manifesteert. 

 005 - door kinderogen - Floris Reijnders | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:06:07

Een gesprek met Floris, mijn zoon van 11, met hoe hij deze dagen ervaart. Het perspectief van een kind, over het missen van school en zijn vrienden. Een mannetje die deelt wat hij ervaart, met een glimlach en opwinding. Bijzonder hoe hij in zijn woorden en op zijn manier deelt hoe het met hem gaat. Over spanning, buikpijn en een beetje kloten. Als er niks is dan is er niet zo veel, en nu heb ik het wel moeilijk af en toe. Topper!

 004 - over los komen - Sara Setodeh | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:20:00

Een gesprek over deze tijd, en ergens diep van binnen ervaren dat je ook heel veel vrijheid ervaart. Even geen verplichtingen meer en vrij zijn met jezelf. Hoe ga je om met deze tijd van veranderingen. Een zoektocht waarin je met jezelf zit en waar kom je dan achter. Sara is bezig met een transformatie in zichzelf, van tandarts naar .... wat er naar haar toekomt. In ieder geval is dat het coachen van mensen met een emigratie achtergrond, gericht op het weer vrij krijgen van hun potentieel. Sara kijkt wat er (zeker nu) nog meer op haar pad komt. De persoonlijke transformatie van Sara en de huidige dynamiek in de buitenwereld maakt dat binnenwereld en buitenwereld weer congruent zijn.   Sara deelt verder dat ze een beweging maakt van verstilling in plaats van verstarring. Dat komt ook doordat ze ervaart dat ze losser komt van verwachtingen. Verwachtingen die in deze turbulentie meer wegvallen.    

 Hartmeditatie | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:17:01
 Grondingsmeditatie | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:18:06

Meditatie voor een betere gronding.

 Higher self meditation | File Type: audio/mpeg | Duration: 00:18:39

Comments

Login or signup comment.

Markreijnders says: