Zes Losse Tanden podcast show

Zes Losse Tanden podcast

Summary: Een podcast waarin Peter van der Ploeg (NRC), Gert-Jan van Aalst (Epitaph Records) en David Achter de Molen (John Coffey) elke maand de zes tofste rock-releases draaien en bespreken. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Join Now to Subscribe to this Podcast
  • Visit Website
  • RSS
  • Artist: Punk, hardcore, metalcore, rock, muziek, metal, 6, NRC, Epitaph, John Coffey
  • Copyright: All rights reserved

Podcasts:

 MEI: Beltegoed op | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:11:28

Haar hier je gratis kaartje voor het Zes Losse Tanden live event op woensdag 8 september in De Helling, Utrecht: tickets.zeslossetanden.nl Dat kan dus gratis, maar alleen als je petje-afnemer bent, wat je al voor €3,- per maand wordt. Dat doe je hier, en dan krijg je ook nog eens een extra aflevering elke maand: petje.af/zeslossetanden. Het is voor niets mensen. 423 mensen ging je voor komt af komt af. och och. Nou mooi.  --De shirts, stickers en truien bestel je hier: https://shop.zeslossetanden.nl Zes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nl De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: https://playlist.zeslossetanden.nl Mocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9 Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolen Het laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetanden Logo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 APRIL: Bellen met een Buitenlander | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:18:50

 Zijn we weer! We draaien zes STEENGOEIE tracks en bellen met Colombia om te vragen hoe het weer daar is. Verder hebben we een uitgebreide discussie over wat de economische gevolgen zijn van de Ever Given in het Suezkanaal. Nee hoor grapje, daar hebben het niet over. --Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 383 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden --De shirts, stickers en truien bestel je hier: https://shop.zeslossetanden.nl Zes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nl De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: https://playlist.zeslossetanden.nl Mocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9 Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolen Het laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetanden Logo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 MAART: Eikel Slicer | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:21:44

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 364 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden --De shirts & stickers bestel je hier: https://shop.zeslossetanden.nl Zes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nl De liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify-playlist: https://playlist.zeslossetanden.nl Mocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9 Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolen Het laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetanden Logo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 FEBRUARI: Zo catchy als de Britse variant | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:18:26

Lekker vroeg om alvast de langste maand van ons leven te vieren! Zes kersverse nummers met de laatste zo catchy als de Britse variant! Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 218 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 EINDEJAARS: DE TOP ZES LOSSE TANDEN | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:16:40

ISTIE WEL: De laatste aflevering van 2020! Wat waren de vetste albums die dit jaar uitkwamen? We zetten de zes mooisten op een rijtje. Voor de helft onze favorieten van 2020, en voor de andere helft gekozen door jullie en samengesteld door luisteraar Roy Huiskes. Tot in 2021 en niet teveel bier drinken he.Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 302 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 JANUARI: Australisch kapsel zeker | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:15:47

Jahoor! Waren we alweer. Met een januari-aflevering zo op de eerste kerstdag. Geniet ervan he!Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 218 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 DECEMBER: Met Charlotte van Delain | File Type: audio/mpeg | Duration: 2:06:17

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 218 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 NOVEMBER: HOW MUCH IS THE FISH?! | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:18:10

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 218 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via YouTube Music luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/yyjzm5u9Peter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetanden*Logo getekend door helloiamjustin See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 OKTOBER: 's Piellemanns | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:17:15

Yoooo d'n dave hier. Leest iemand dit überhaupt? Hier een link naar een livefilmpje van de band ‘Phalanx’ van de hoofdrolspeler van Atypical:https://youtu.be/QlWax4jX4joElke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 275 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via Google muziek luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/ycztb8zwPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 SEPTEMBER: De siroopwafels van Alma | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:26:22

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 248 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via Google muziek luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/ycztb8zwPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 AUGUSTUS: Unaniem over het mooiste liedje deze maand. | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:05:32

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 248 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via Google muziek luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/ycztb8zwPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 JULI: Hypa Hypa | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:17:13

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 228 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via Google muziek luistert heb je geluk dat luisteraar Joris er is: https://tinyurl.com/ycztb8zwZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 JUNI: Het bandje van Mark Rutte | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:22:30

Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 218 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Als je via Google muziek luistert heb je geluk dat luisteraar Joris (JORIS DUS!! JORIS! JORIS!) er is: https://tinyurl.com/ycztb8zwZes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 MEI: De Drugsaflevering | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:17:20

Voor de LAATSTE KEER (?) een aflevering op afstand! We worden er steeds beter in. Nee serieus. Niet van het echt te onderscheiden. Wel minder leuk, maar dat komt wel weer.--Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 195 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Zes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

 APRIL: Vanuit bed | File Type: audio/mpeg | Duration: 1:16:31

Een iets andere aflevering dan normaal omdat we niet in Utrecht, maar in onze slaapkamers naast onze bedden zitten. Maar desalniettemin brengen we je de zes hardste kneiters van de afgelopen maand en praten we nog meer door elkaar dan normaal.--Elke maand nog een aflevering Zes Losse Tanden horen? Support de show via PetjeAf! Als je een paar euro inlegt kunnen wij onze muzieklicentie, de spullen in de studio en onze eigen reiskosten naar de studio betalen. Je bent dan onderdeel van de club van 156 vrienden van de show die deze podcast mogelijk maken. Je krijgt direct toegang tot alle maandelijkse niet-uitgezonden afleveringen op de website met nóg meer muziek en nóg meer geouwehoer. Hier moet je wezen: petje.af/zeslossetanden--De shirts & stickers bestel je hier: shop.zeslossetanden.nlDe liedjes uit deze en alle voorgaande afleveringen zijn te vinden in deze spotify playlist: playlist.zeslossetanden.nlMocht je Apple Music gebruiken, heb je geluk dat luisteraar Chefke een lijstje bijhoudt: https://tinyurl.com/w54wef8Zes Losse Tanden is te vinden in alle podcasts-apps en op Spotify, maar ook gewoon in je browser. Voor alle linkjes kijk je op: www.zeslossetanden.nlPeter van der Ploeg is journalist bij NRC: https://twitter.com/pvdpGert-Jan van Aalst is marketingmanager bij Epitaph Records: https://twitter.com/gjvanaalstDavid Achter de Molen is zanger van John Coffey en maakt podcasts: https://twitter.com/DavidAdMolenHet laatste nieuws over Zes Losse Tanden vind je op Facebook: www.facebook.com/zeslossetandenFoto's van onze hoofden in de studio vind je op Instagram: www.instagram.com/zeslossetandenLogo getekend door helloiamjustin. See acast.com/privacy for privacy and opt-out information.

Comments

Login or signup comment.