Pøbb show

Pøbb

Summary: Med Jonas Thorsdalen Wik, Nicolai Frantzen & Anders Mageli. En rekke av tilfeldige hendelser har ført tre ravende pøbbgåere til studio 1 i Bergen. De raver som oftest om øl, damer og andre eksistentialistiske gåter livet har å by på. Hver torsdag fra 10-11, blir hvetebryggets sødme overført til radiobølger. Ta en pause fra lesingen, slapp av og ta deg en kald halv. Det har du fortjent.

Podcasts:

 PØBB - Live fra Slottsfjell Dag 1 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Gikk du glipp av #PØBBSHOW på Slottsfjellfestivalen i sommer? Ikke frykt, nå har vi årna det sånn at du kan få høre på det her på itunes! Rått! Det ble blant annet remix-konkurranser, fyllaprat, drikkeleker, chuggekonkurranser, drikking av kroppsvæsker, utegående reportere, øldrikking, sol og generelt jævlig bra liv i det vi satte føttene våre på scenen i Tønsberg! Dette kan du mao. ikke gå glipp av! (Sorry for dårlig lydkvalitet til tider, men sånn er det når man driver med liveshow hehe)

 PØBB - Live fra Slottsfjell Dag 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Gikk du glipp av #PØBBSHOW på Slottsfjellfestivalen i sommer? Ikke frykt, nå har vi årna det sånn at du kan få høre på det her på itunes! Rått! Det ble blant annet remix-konkurranser, fyllaprat, drikkeleker, chuggekonkurranser, drikking av kroppsvæsker, utegående reportere, øldrikking, sol og generelt jævlig bra liv i det vi satte føttene våre på scenen i Tønsberg! Dette kan du mao. ikke gå glipp av! (Sorry for dårlig lydkvalitet til tider, men sånn er det når man driver med liveshow hehe)

 PØBB - SOMMERSPESIAL!! | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

PØBB er tilbake! I hvert fall for en liten stund. 1 love, 1joy.

 PØBB - Siste Sending og Best Of | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Våre beste minner med våre beste venner. Det er best om dere bare glemmer oss. SKÅL xoxo Jonas, Anders og Nicolai

 PØBB - Dødsbudskapet og Nakne i Studio | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Tjena! Pøbbcast litt sent ute grunnet personlige grunner som er så personlige at vi ikke ønsker å kommentere det. Men fy flate, Pøbb var i form idag. Drinkmix var ja, ekkel. Deretter ble det en særdeles opphetet debatt om stygge mennesker. Videre kom vi med nok et internasjonalt publikumsfrieri, denne gang til Finland. I god sauna-tradisjon, kledte vi oss nakne og slo hverandre med granbar...jepp. Til slutt kom Pøbb med en fatal annonsering om fremtiden. Hør på for å høre om alt dette galskapet. Cs neste torsdag!

 PØBB - Blåskjell i Lake og et Frieri til Jamaica | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Opp og stå! Pøbb tilbake med ny sending, one love. Vi drakk blåskjellake og hockey pulver, hvordan det smakte får du høre på dagens utgave av drinkmix. Deretter gikk Pøbb internasjonalt, og søkte nye lyttere fra Jamaica. Her snakker vi fullstendig publikumsfrieri med nasjonalmat, nasjonalsang og nasjonalspråk. Rått. Til slutt fikk vi også besøk av selveste bookingansvarlig i UKEN 14, Oskar. Han kunne lette på sløret på fremtidige artistslipp. Vi sees selvfølgelig neste uke! Pøbb out, sjakk matt

 PØBB - Homofili, Masete Russere og Banos | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Vær Pilset! I dag smalt det! Vi pratet om homofili, hadde besøk av en homofil bror (aka Simen), og vi testet øl av typen jul. Det ble oppstyr da vi lagde en drink som minnet mer om en dessert, og både en russer og en inder var innom studio for å slå av en prat. Alt dette og myyye mer får du høre hvis du bare trykker play på denne PØBBCASTEN. Ellers kan du like oss på Facebook og følge oss på Instagram. Det var alt for denne gang, over og ut.

 PØBB - Høy Alkoholfaktor, Analprat og Ny Låt | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Hepp hepp! Den lille sniken Jonas har tatt seg en ferie i Oslo, så vi hadde vikar i dagens sending. Nicolai stod bak spakene, mens Anders og Johan var 1. og 2. sidekick. Vi hadde premiere på ny låt (400 likes), testet eplecider, laget en sterk drink og hadde besøk av Tobine. Topp stemning!

 PØBB - Cocacolaholikere, Davy Wathne og World of Warcraft | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Namaste, pøbbstere! Ny sending, nye drømmer, drømmer om 1., ja, noen ganger blir drømmer realisert. Idag skjedde det mye galskap, drinker ble mixet, og drinker ble drinket. Jonas hadde for anledningen funnet en ny statsleder som han ville drikke øl med, helt kanakas. Til slutt kom storfisken og colaholikeren Davy Wathne innom på Pøbb. Det ble litt av en bananas chuggekonkurranse! Tune in and relax, vi høres også neste torsdag!

 PØBB - Trekant, Oppkast og Orgasmegarantier | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Hei og hå! Pøbb er back in B med ny sending, fullspekket med morro. Idag fant vi oppskriften på Jagermeister, så smakte vi på det, det var ikke Jagermeister. Uff. Så var det historiefortelling med Nicolai, som fortalte beretningen om the legal cougar som ville ha trekant. Dette var så inspirerende at vi bare måtte ut på byen, for å høre hva folket mente om saken. Selvfølgelig får du også en flunkende ny utgave av Pøbatt, og besøk av den levende fyllalegenden - Horgen. Hør på neste uke også! :)

 PØBB - A Maddy McCane og Bokassa Bounty | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Hei og ho! Idag var det nok en sending for Pøbb-gutta. Vi drakk Listerine, før vi fikk høre historien om Bokassa, den afrikanske diktatoren som ville vært en særdeles interessant person å drikke øl med. Deretter ble slankehysteriet rundt Erna Solberg diskutert, før vi endelig fikk en liten avsløring i Madelen-saken som muligens kan gi viktig kunnskap i å løse det portugisiske mysteriet. Til slutt fikk vi besøk av den godeste Tønnes, fløyet inn fra Tigerstaden for å bli med på Pøbb. Er du opptatt av hårvekst og kjønnshår, hør helt til slutten. Cs neste uke!

 PØBB - Ups & DOWNS og Mojito på Boks | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Herre min hatt, i dag var det helrått! Vi snakket om folk med downs, drakk alt fra drinker på boks til Bayer, og smaksløkene prøvde seg også på noe som fikk alle til å brekke seg. Vi hadde besøk av selveste Jorunn, produsent og venn. I vår "Impro"-spalte Pøbbatt kom noen mongoer (ikke slemt ment) innom studio, og det ble sjølsagt Drinkmix i starten av sendingen. alt dette og mye mer får øregangene dine smake på så lenge du trykker på play en cm ned på skjermen. Håper det faller i smak, som vanlig! Hadebra!

 PØBB - Sweet Baby Guuurl og Ekskrementering På Offentlig Plass | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Hei og hå, gode Pøbb-venner! Ny torsdag, ny sending. Denne gang ble det konsumasjon av eddik, noe som førte til både kvalme og oppkast. Ekkelt. Deretter gikk vi i dybden av fenomenet kallenavn. For å hedre Krfs mulige regjeringsposisjon, benyttet vi sjansen til å kjøre en blindtest av alkoholfri øl. Så fikk Christian Ringes uttalt seg om den mye omtalte skulpturparken, før vi fikk besøk av Kjersti, som ga sine synspunkter på kallenavn og ekstrementering på offentlig plass. Vi høres neste torsdag!

 PØBB - Siv Jensen og GTA V | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Trafikken flyter fint i Pøbb! Trioen er tilbake på radioen, denne gang måtte vi ta opp GTA V, Jonas sin spiseforstyrrelse og Anders sin avslutningsseremoni med kjæresten. På P4s kveldsshow, ville Alex og Ronny nok en gang dele ut en iPad mini. Hvordan det gikk finner du ut i dagens sending! Så fikk endelig Siv Jensen og hennes kjole tatt til orde mot klesshysteriet som fulgte hennes tale på valgvaken. Til slutt kom Tor, og satt en rekord i chugging av øl. Men hva slags rekord? Finn ut nå! MORNA PØBBSTERE

 PØBB - Museprat og Mathias Fischer | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Tjohei! Nok en sending unnagjort for Pøbb, denne gang med litt vulgær prat om poontang og splittbiff. Drakk litt 'Iced Russian Breakfast' gjorde vi også. Så var det rett videre til en ny utgave av 'Pøbbatt', hvor den jamaicanske folkesjelen endelig fikk sin stemme på norsk radio. Til slutt kom venstre-politiker og stortingskandidat, Mathias Fischer, på besøk. Han ga oss ekslusivt innpass i hva som egentlig skjer på landsmøtene. Vi snakkes neste uke, peeps! :)

Comments

Login or signup comment.