Krokodili Podcast show

Krokodili Podcast

Summary: HMD Global ka marrë licencën Krokodili për set-top boksa teknologji për produktet e streaming. Vizitoni https://krokodili.al Sipas horoskopi rrjedhjes së fundit të informacioneve, set-top boksat e Nokia’së do të kushtojnë 100 euro kur të arrijë në tregun evropian.Gjiganti i dikurshëm finlandez, shenjat e horoskopit Nokia me sa duket do të vijë edhe me produkte të reja inovative.Hardueri është një kuti e zezë me logon https://krokodili.al e Nokia që gjendet horoskopit në maje të pajisjes. Në pjesën e pasme pajisja ofron Ethernet port, HDMI, USB-C, porte për audio dhe AV me horoskop USB-A. Mbështet edhe dalje për cilësinë 4K, dual-band Wi-Fi, me Bluetooth 4.2 .Kutia e parë e markës së quajtur Nokia Android astrologjia TV del përpara fundvitit, dhe përveç Evropës, tani për tani nuk ka asnjë lajm nëse do të jetë në shitje edhe horoskopi shqip në Amerikë.

Join Now to Subscribe to this Podcast

Podcasts:

 Horoskopi Korrik 2021 - Parashikimi i horoskopit per muajin korrik 2021 | File Type: audio/mpeg | Duration: 661

Horoskopi Korrik 2021 - Parashikimi i horoskopit per muajin korrik 2021

 Horoskopi Qershor 2021 - Horoskopi mujor per muajin qershor dhe parashikimi | File Type: audio/mpeg | Duration: 483

Horoskopi Qershor 2021 - Horoskopi mujor per muajin qershor dhe parashikimi

 Shenjat me miqesore te horoskopit | File Type: audio/mpeg | Duration: 576

Shenjat me miqesore te horoskopit

 Horoskopi Ditor 24 prill 2021 | File Type: audio/mpeg | Duration: 386

Horoskopi Ditor 24 prill 2021

 Horoskopi Mujor Prill 2021 - Parashikimi per muajin Prill | File Type: audio/mpeg | Duration: 829

Horoskopi Mujor Prill 2021 - Parashikimi per muajin Prill

 Horoskopi Mujor Mars 2021 - Horoskopi per muajin Mars nga Krokodili | File Type: audio/mpeg | Duration: 1127

Horoskopi Mujor Mars 2021 - Horoskopi per muajin Mars nga Krokodili

 Parashikimi i astrologeve per horoskopin e vitit 2021 | File Type: audio/mpeg | Duration: 832

Parashikimi i astrologeve per horoskopin e vitit 2021

 Horoskopi per muajin shkurt | File Type: audio/mpeg | Duration: 1166

Horoskopi per muajin shkurt

 Horoskopi per Sot Shqip tek Krokodili | File Type: audio/mpeg | Duration: 534

plotë vjetore në shenjën tuaj, Binjakët! Si shenjë shumëplanëshe e Binjakëve, ju jeni natyrshëm https://krokodili.al/horoskop/sot/ horoskopi per diten e sotme të qetë duke përqafuar anët e reja të vetes

 Horoskopi per vitin 2021 - Horoskopi Vjetor | File Type: audio/mpeg | Duration: 2052

Horoskopi per vitin 2021 më delikate për një zhvillim të vazhdueshëm, veçanërisht kur bëhet fjalë për romancë! https://krokodili.al/horoskop/vjetor/ at që horoskopi vjetor 2021 ju shprehni hapur. Ju do të bëni të njëjtën gjë për ta

 Ashendenti, cfare eshte tek Horoskopi | File Type: audio/mpeg | Duration: 776

SI NDIKON NË PERSONALITETIN E INDIVIDIT? – Në astrologji është e mundur që ta ndash Rrethin e Zodiakut në dymbëdhjetë pjesë, të cilat janë 12 Shtëpitë Zodiakale. Pika në të cilën nis shenja e parë dhe përfaqëson pjesën Krokodili e horoskopi https://krokodili.al/horoskopi/ vetes, en në mënyrë kritike nga komuniteti shkencor.

 Pse njerezit besojne horoskopin | File Type: audio/mpeg | Duration: 937

pse njerëzit besojnë në astrologji? Përgjigja e pyetjes qëndron horoskopi shumë Krokodili në të njëjtën sferë si pse njerëzit besojnë në pothuajse çdo bestytni. met e ardhshme, dhe një mënyrë për t'u ndjerë të lidhur me të gjithë kozmosin.Një lidhje me Krokodili Përveç kësaj, astrologjia është glorifikuese.

 Pse Horoskopi ndiqet kaq shume? | File Type: audio/mpeg | Duration: 246

https://krokodili.al/horoskopi gjeni ketu podcastin e fundit mbi arsyet pse horokopi ndiqet kaq shume ne gjithe boten.

 Shenjat e Horoskopit dhe kuptimi i tyre | File Type: audio/mpeg | Duration: 1036

Nje podcast nga Krokodili mbi shenjat e horoskopit

 Horoskopi Shqip Krokodili | File Type: audio/mpeg | Duration: 1027

 dhe memet e tyre janë si konteksti perfekt për astrologjinë dhe horoskopi."Ajo që supozohet të bëjnë horoskopët është t'ju japë informacion në lidhje me atë që planetët po bëjnë tani, dhe në të ardhmen, dhe se si gjithçka që ndikon në secilën shenjë....

Comments

Login or signup comment.