Ashendenti, cfare eshte tek Horoskopi
Krokodili Podcast show

Summary: SI NDIKON NË PERSONALITETIN E INDIVIDIT? – Në astrologji është e mundur që ta ndash Rrethin e Zodiakut në dymbëdhjetë pjesë, të cilat janë 12 Shtëpitë Zodiakale. Pika në të cilën nis shenja e parë dhe përfaqëson pjesën Krokodili e horoskopi https://krokodili.al/horoskopi/ vetes, en në mënyrë kritike nga komuniteti shkencor.