Aarhus .NET User Group show

Aarhus .NET User Group

Summary: Ugentlige interviews med personlighederne pa den danske .NET scene. Lær om de nyeste tekonologier, teknikker og værktøjer, som enhver .NET udvikler bor kende til.

Podcasts:

 ANUGCast #163 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt del 3 af 3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Microsoft SQL Server. Alle kender den og bruger den og i version 2012 er den bare blevet endnu bedre for udviklere. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor to af de skarpe hjerne fra firmaet Geniiius, Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt, fortæller om de nye features i Microsofts seneste version af verdens bedste RDBMS. Du kan også læse mere i dybden om de nye features på Geniiius bloggen. ANUGCast #163 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt del 3 af 3 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-163-Nyheder-i-SQL-Server-2012-med-Henrik-Sjang-Davidsen-og-Martin-Schmidt-del-3-af-3.mp3] Download ANUGCast #163 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt del 3 af 3 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #162 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt del 2 af 3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Microsoft SQL Server. Alle kender den og bruger den og i version 2012 er den bare blevet endnu bedre for udviklere. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor to af de skarpe hjerne fra firmaet Geniiius, Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt, fortæller om de nye features i Microsofts seneste version af verdens bedste RDBMS. Du kan også læse mere i dybden om de nye features på Geniiius bloggen. ANUGCast #162 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt del 2 af 3 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-162-Nyheder-i-SQL-Server-2012-med-Henrik-Sjang-Davidsen-og-Martin-Schmidt-del-2-af-3.mp3] Download ANUGCast #162 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt del 2 af 3 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #161 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Microsoft SQL Server. Alle kender den og bruger den og i version 2012 er den bare blevet endnu bedre for udviklere. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor to af de skarpe hjerne fra firmaet Geniiius, Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt, fortæller om de nye features i Microsofts seneste version af verdens bedste RDBMS. Du kan også læse mere i dybden om de nye features på Geniiius bloggen. ANUGCast #161 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-161-Nyheder-i-SQL-Server-2012-med-Henrik-Sjang-Davidsen-og-Martin-Schmidt-del-1-af-3.mp3] Download ANUGCast #161 Nyheder i SQL Server 2012 med Henrik Sjang Davidsen og Martin Schmidt Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #160 SignalR med Joachim Lykke Andersen del 2 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Hvad siger du til at kunne lave realtidskommunikation på tværs af brugere på en nem måde og direkte i browseren? Det er præcis, hvad SignalR lover at hjælpe dig med. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor Joachim Lykke Andersen fortæller om SignalR og hvorfor du bør være opmærksom på dette framework på trods af at det er ganske ungt endnu. ANUGCast #160 SignalR med Joachim Lykke Andersen del 2 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-160-SignalR-med-Joachim-Lykke-Andersen-del-2-af-2.mp3] Download ANUGCast #160 SignalR med Joachim Lykke Andersen del 2 af 2 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #159 SignalR med Joachim Lykke Andersen del 1 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Hvad siger du til at kunne lave realtidskommunikation på tværs af brugere på en nem måde og direkte i browseren? Det er præcis, hvad SignalR lover at hjælpe dig med. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor Joachim Lykke Andersen fortæller om SignalR og hvorfor du bør være opmærksom på dette framework på trods af at det er ganske ungt endnu. ANUGCast #159 SignalR med Joachim Lykke Andersen del 1 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-159-SignalR-med-Joachim-Lykke-Andersen-del-1-af-2.mp3] Download ANUGCast #159 SignalR med Joachim Lykke Andersen del 1 af 2 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #158 JavaScript Best Practices med Morten Pedersen del 2 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

JavaScript stiller en mere og mere central rolle i web applikationer i dag og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at man behandler sin script kode med lige så stor omhu som sin C# og VB. I denne omgang af ANUGCast fortæller Morten Pedersen, som er frontendudvikler hos Vertica, om tips og tricks til hvordan du undgår at lave udkogt spaghetti ud af din JavaScript. Mortens Javascript Management & Best Pratices slides i HTML5 selvfølgelig. ANUGCast #158 JavaScript Best Practices med Morten Pedersen del 2 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-158-JavaScript-Best-Practices-med-Morten-Pedersen-del-2-af-2.mp3] Download ANUGCast #158 JavaScript Best Practices med Morten Pedersen del 2 af 2 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #157 JavaScript Best Practices med Morten Pedersen del 1 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

JavaScript stiller en mere og mere central rolle i web applikationer i dag og derfor er det selvfølgelig også vigtigt, at man behandler sin script kode med lige så stor omhu som sin C# og VB. I denne omgang af ANUGCast fortæller Morten Pedersen, som er frontendudvikler hos Vertica, om tips og tricks til hvordan du undgår at lave udkogt spaghetti ud af din JavaScript. Mortens Javascript Management & Best Pratices slides i HTML5 selvfølgelig. ANUGCast #157 JavaScript Best Practices med Morten Pedersen del 1 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-157-JavaScript-Best-Practices-med-Morten-Pedersen-del-1-af-2.mp3] Download ANUGCast #157 JavaScript Best Practices med Morten Pedersen del 1 af 2 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #156 Compiler as a Service AKA Roslyn med Brian Rasmussen | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

I denne uge i ANUGCast fortæller Brian Rasmussen aka Kodehoved om sit arbejde på kodenavn “Roslyn”, som er Microsofts bud på “compiler as a service”. Men hvad betyder det for udviklere, at man kan begynde at bruge compileren som en service?  Lyt med i denne omgang og find ud af, hvorfor arbejdet på Roslyn er unikt indenfor softwarebranchen i dag. ANUGCast #156 Compiler as a Service AKA Roslyn med Brian Rasmussen [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-156-Compiler-as-a-Service-med-Brian-Rasmussen.mp3] Download ANUGCast #156 Compiler as a Service AKA Roslyn med Brian Rasmussen Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #155 Nyt job hos Microsoft i USA med Brian Rasmussen | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Endnu en dansk .NET’er er blevet hyret af Microsoft i USA. I denne omgang af ANUGCast fortæller Brian Rasmussen AKA Kodehoved om sine oplevelser med at rykke telpælene op og flytte hele familien til USA for at arbejde med compilere hos Microsoft. ANUGCast #155 Nyt job hos Microsoft i USA med Brian Rasmussen[mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-155-Nyt-job-hos-Microsoft-i-USA-med-Brian-Rasmussen.mp3] Download ANUGCast #155 Nyt job hos Microsoft i USA med Brian Rasmussen Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #154 iPhoneudvikling med .NET og MonoTouch med Casper Wollesen del 2 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Synes du at Apples IOS og Objective-C er en stor mundfuld at komme i gang med? Frygt ej, for du behøber nemlig slet ikke at lære hverken Objective-C eller Xcode for at lave apps til iPhone og iPad. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor Casper Wollesen fra Soft og Teknik fortæller om, hvordan man udvikler IOS apps i Visual Studio med C# og MonoTouch. ANUGCast #154 iPhoneudvikling med .NET og MonoTouch med Casper Wollesen del 2 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-154-MonoTouch-med-Casper-Wollesen-del-2-af-2.mp3] Download ANUGCast #154 iPhoneudvikling med .NET og MonoTouch med Casper Wollesen del 2 af 2 Links Xamarin http://www.xamarin.com http://ios.xamarin.com VS for MonoTouch https://github.com/follesoe/VSMonoTouch http://www.yetanotherchris.me/home/2010/10/10/monotouch-tips-and-snippets.html "Using a monotouch project in Visual Studio 2008/2010" Unit Test https://github.com/spouliot/Touch.Unit Deploy https://testflightapp.com/ Samples https://github.com/migueldeicaza/MonoTouch.Dialog https://github.com/xamarin/monotouch-samples Xamarin Seminars http://blog.xamarin.com/2012/01/24/introducing-the-xamarin-seminars/ Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #153 iPhoneudvikling med .NET og MonoTouch med Casper Wollesen del 1 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Synes du at Apples IOS og Objective-C er en stor mundfuld at komme i gang med? Frygt ej, for du behøber nemlig slet ikke at lære hverken Objective-C eller Xcode for at lave apps til iPhone og iPad. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor Casper Wollesen fra Soft og Teknik fortæller om, hvordan man udvikler IOS apps i Visual Studio med C# og MonoTouch. ANUGCast #153 iPhoneudvikling med .NET og MonoTouch med Casper Wollesen del 1 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-153-MonoTouch-med-Casper-Wollesen-del-1-af-2.mp3] Download ANUGCast #153 iPhoneudvikling med .NET og MonoTouch med Casper Wollesen del 1 af 2 Links Xamarin http://www.xamarin.com http://ios.xamarin.com VS for MonoTouch https://github.com/follesoe/VSMonoTouch http://www.yetanotherchris.me/home/2010/10/10/monotouch-tips-and-snippets.html "Using a monotouch project in Visual Studio 2008/2010" Unit Test https://github.com/spouliot/Touch.Unit Deploy https://testflightapp.com/ Samples https://github.com/migueldeicaza/MonoTouch.Dialog https://github.com/xamarin/monotouch-samples Xamarin Seminars http://blog.xamarin.com/2012/01/24/introducing-the-xamarin-seminars/ Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #152 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 3 af 3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Du kender godt fornemmelsen: Du har lagt din applikation i produktion og læner dig tilbage for at tage et velfortjent hvil. 5 min. senere ringer telefonen med en sur kunde, som brokker sig over at applikationen kører langsomt. Og så er det ellers bare at smøge ærmerne op og finde ud af, hvad der er i vejen. I langt de fleste tilfælde findes årsagen til din langsomme appliaktion nede i databasen. Derfor fortæller Henrik Sjang Davidsen fra Geniiius i denne omgang om, hvad du skal gøre for at få fart over feltet i din database. Hver gang. ANUGCast #152 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 3 af 3 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-152-SQL-Server-performance-med-Henrik-Sjang-Davidsen-del-3-af-3.mp3] Download ANUGCast #152 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 3 af 3 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #151 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 2 af 3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Du kender godt fornemmelsen: Du har lagt din applikation i produktion og læner dig tilbage for at tage et velfortjent hvil. 5 min. senere ringer telefonen med en sur kunde, som brokker sig over at applikationen kører langsomt. Og så er det ellers bare at smøge ærmerne op og finde ud af, hvad der er i vejen. I langt de fleste tilfælde findes årsagen til din langsomme appliaktion nede i databasen. Derfor fortæller Henrik Sjang Davidsen fra Geniiius i denne omgang om, hvad du skal gøre for at få fart over feltet i din database. Hver gang. ANUGCast #151 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 2 af 3 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-151-SQL-Server-performance-med-Henrik-Sjang-Davidsen-del-2-af-3.mp3] Download ANUGCast #151 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 2 af 3 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #150 Fart over feltet i databasen med Henrik Sjang Davidsen del 1 af 3 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Du kender godt fornemmelsen: Du har lagt din applikation i produktion og læner dig tilbage for at tage et velfortjent hvil. 5 min. senere ringer telefonen med en sur kunde, som brokker sig over at applikationen kører langsomt. Og så er det ellers bare at smøge ærmerne op og finde ud af, hvad der er i vejen. I langt de fleste tilfælde findes årsagen til din langsomme appliaktion nede i databasen. Derfor fortæller Henrik Sjang Davidsen fra Geniiius i denne omgang om, hvad du skal gøre for at få fart over feltet i din database. Hver gang. ANUGCast #150 Database performance med Henrik Sjang Davidsen del 1 af 3 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-150-SQL-Server-performance-med-Henrik-Sjang-Davidsen-del-1-af-3.mp3] Download ANUGCast #150 Database performance med Henrik Sjang Davidsen del 1 af 3 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

 ANUGCast #149 Nancy web framework med Christian Horsdal del 2 af 2 | File Type: audio/mpeg | Duration: Unknown

Der er mange måder, at skrive web apps i .NET, og med Nancy er der endnu en mulighed. Forskellen er her er i følge udviklerne af frameworket at man her sigter efter at skabe “super duper happy path” for udviklingsoplevelsen. Lyt med i denne omgang af ANUGCast, hvor Christian Horsdal fortæller Nancy og hvorfor verden har brug for endnu et web framework til .NET og find også ud af, om udviklerne faktisk har ramt super duper happy path, som de ønskede. ANUGCast #149 Nancy web framework med Christian Horsdal del 2 af 2 [mediaplayer:http://www.publicvoid.dk/content/binary/podcasts/ANUGCast-149-Nancy-web-framework-med-Christian-Horsdal-del-2-af-2.mp3] Download ANUGCast #149 Nancy web framework med Christian Horsdal del 2 af 2 Ønsker du hver uge at modtage det nyeste afsnit af ANUGCast, kan du tilmelde dig vores podcast feed eller til vores iTunes feed. Vi lyttes ved!

Comments

Login or signup comment.