Hardware.Info TV - Video Podcast show

Hardware.Info TV - Video Podcast

Summary: Hardware.Info TV is een webcast waarin de redactie van Hardware.Info de nieuwste hardware, gadgets en consumentenelektronica bespreekt.

Podcasts:

 Hardware.Info TV: Apple iPad 4 Retina en iPad Mini video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Apple lanceerde vorige week niet één, maar twee nieuwe iPads. Naast de lang verwachte iPad Mini kwam de fabrikant ook met de iPad 4, die voorzien is van de nieuwe A6x processor. Wij voelden beide apparaten uitgebreid aan de tand, zochten uit wat er nieuw is en vertellen wat onze bevindingen zijn.

 Hardware.Info TV: Arctic MC101 home theater pc video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Wie op zoek is naar een volwaardige HTPC maar eigen alleen ruimte heeft voor een mediaspeler kan nu terecht bij Arctic. Met de MC101 levert deze fabrikant namelijk een zeer compacte, maar volwaardige PC voorzien van een AMD A10 processor, 8GB geheugen, een 1TB harddisk en geïntegreerde AMD Radeon HD 7760G graphics. Wij testten de MC101 en vertellen of het apparaat echt de moeite waard is.

 Hardware.Info TV: ASUS PB278Q 27" high-res monitor video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

High-res 27 inch monitoren met een resolutie van 2560 bij 1440 beeldpunten worden steeds beter betaalbaar. Enige tijd geleden bespraken we de Dell U2713HM en ditmaal kijken we naar de PB278Q van ASUS. Voor ongeveer 550 euro bieden beide schermen zo'n 70% meer beeldpunten dan een standaard full hd model. Wij zoeken uit hoe het scherm van ASUS presteert en wat de verschillen zijn met de monitor van Dell.

 Hardware.Info TV: Windows Phone 8 en HTC 8X video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Vorige week lanceerde Microsoft Windows 8 voor tablets en desktops, vandaag is het de beurt aan Windows Phone 8 voor smartphones. Windows Phone 8 deelt zijn basis met Windows RT waardoor het makkelijker moet zijn om applicaties van dekstop en tablet om te zetten naar de telefoon. Wij hadden de afgelopen dagen al de beschikking over een HTC 8X toestel en bekijken welke vernieuwingen Windows Phone 8 brengt.

 Hardware.Info TV: Windows 8 special en Sony Vaio Tap 20 | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Vandaag lanceert Microsoft haar nieuwe Windows 8 besturingssysteem. Deze nieuwe Windowsversie laat de grootste verandering zien sinds de introductie van Windows 95 en maakt het besturingssysteem niet alleen geschikt voor normale computers en laptops, maar ook voor apparaten met een aanraakscherm zoals tablets. Wij bespreken de belangrijkste nieuwe punten en doen dat aan de hand van de Sony Vaio Tap 20 tablet pc.

 Hardware.Info TV: ASUS ET2220 Windows 8 all in one PC video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

In de aanloop naar de introductie van Windows 8 aanstaande vrijdag ontvangen wij steeds meer nieuwe, voor Windows 8 geoptimaliseerde apparaten in ons testlab. Eén daarvan is de ET2220 all in one pc van ASUS. Voorzien van een 22 inch groot touchscreen én een keyboard en muis kan dit apparaat zowel als tablet als ook als normale PC gebruikt worden. Wij gingen met het apparaat aan de slag.

 Hardware.Info TV: Samsung Series 9 15 inch ultrabook video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Met de 15 inch grote Series 9 laptop introduceert Samsung haar eerste ultrabook die écht ontworpen is voor Windows 8. Buiten het nieuwe Windowslogo op het apparaat zien we dat onder andere ook terug in de ondersteuning van gestures door het touchpad, waardoor de nieuwe features van Windows 8 gemakkelijk beschikbaar zijn. Wij testten de nieuwe notebook en bekeken hoe het zit met de prestaties, de accuduur en de stevigheid van het apparaat.

 Hardware.Info TV: Eizo Foris FS2333 gaming monitor video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Eizo lanceerde onlangs de Foris FS2333 gaming monitor. Een monitor die niet alleen apart is omdat het een scherm voor gamers is met een IPS paneel, maar ook omdat we Eizo vooral kennen van zakelijke schermen. Wij testen de monitor en kijken of de Foris FS2333 écht speciale mogelijkheden biedt, of alleen in naam een gaming monitor is.

 Hardware.Info TV: Elektrisch autorijden special | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Bij Hardware.Info testen we alles met een stekker en dat betekent dat we ook niet om de elektrische auto heen kunnen. Wij hadden een week de beschikking over een Renault Fluence ZE en in deze aflevering delen we onze eerste ervaringen met elektrisch rijden. Hoe ver komt je op één acculading? Hoe lang duurt het laden en is elektrisch rijden nu eigenlijk al rendabel? Wij zochten het uit.

 Hardware.Info TV: Sony Cybershot DSC-RX100 video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Sony introduceerde onlangs de Cybershot DSC-RX100, een compactcamera met een grote sensor en een lichtsterke zoomlens. Vooral de sensor maakt de camera bijzonder, de 1-inch sensor is een stuk groter dan we van andere compactcamera's gewend zijn, wat meer mogelijkheden biedt om met scherptediepte te spelen en de camera bovendien ook potentieel lichtgevoeliger maakt. Wij gingen met de RX100 aan de slag.

 Hardware.Info TV: Tablets van Point of View en Yarvik vs Nexus 7 | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Toen ASUS enkele maanden geleden de Nexus 7 tablet op de markt bracht, vroegen wij ons af of deze snelle 7 inch tablet nog wel ruimte liet voor concurrentie in het budgetsegement. Point of View en Yarvik pakken de handschoen op en introduceren de ProTab 3 XXL en Xenta 9,7. Apparaten met een vergelijkbaar prijskaartje van zo'n 250 euro, maar met een groter scherm dan de Nexus 7. Wij zochten uit hoe beide apparaten presteren.

 Hardware.Info TV: Samsung Galaxy Note II video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Samsung lanceerde eerder deze maand de nieuwe Galaxy Note II. De opvolger van de eerste 5,3 inch grote Note heeft een nóg groter scherm met een diagonaal van 5,5 inch. Daarnaast heeft Samsung de Note II voorzien van haar snelste quad-core processor en beschikt het nieuwe apparaat over verbeterde pen-technologie en meer softwaresnufjes. Is de Note II daarmee de ultieme Android telefoon?

 Hardware.Info TV: Dell U2713HM high-res monitor video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Dell bracht onlangs een nieuwe hoge-resolutie 27 inch monitor uit met 2560 bij 1440 pixels. Deze nieuwe Ultrasharp U2713HM komt naast de bestaande U2711 in het productgamma en krijgt een iets lagere prijs mee. Hoe presteert deze monitor met IPS scherm en is hij zijn prijskaartje van zo'n 560 euro waard? Wij zochten het uit!

 Hardware.Info TV: AMD 'Trinity' desktopprocessors video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

AMD lanceerde deze week de nieuwe A10, A8, A6 en A4 'Trinity' processors die CPU en GPU combineren in één chip. De grafische logica is afkomstig uit de Radeon videokaarten en moet er voor zorgen dat je prima kunt gamen met de relatief snelle geïntegreerde graphics. Maar hoe zit het met de CPU prestaties? Wij onderwierpen de nieuwe processors aan een uitgebreide test en kijken voor welke doeleinden deze goedkope alleskunners wel en niet geschikt zijn.

 Hardware.Info TV: Eneco Toon thermostaat en energiemeter video review | File Type: video/mpeg | Duration: Unknown

Eneco lanceerde eerder dit jaar de Toon, een slimme thermostaat die ook het verbruik van gas en elektriciteit logt en inzichtelijk maakt. Wij testten Toon de afgelopen maanden en maken de balans op. Biedt deze tablet-aan-de-muur echt meerwaarde boven een normale thermostaat, of is het toch vooral een gimmick voor gadgetliefhebbers?

Comments

Login or signup comment.